Savez za Željeznicu

Projekt RAIL4SEE – prednosti integriranog javnog prijevoza

Projekt RAIL4SEE – prednosti integriranog javnog prijevoza

U sklopu međunarodnog projekta RAIL4SEE, HŽ Putnički prijevoz na području Grada Zagreba od sredine rujna provodi marketinšku kampanju kojoj je cilj podići svijest građana o prednostima javnoga integriranog prijevoza.

03_HZPP-13-9-2014

Kampanja HŽ Putničkog prijevoza provodit će se tijekom rujna i listopada na području Grada Zagreba, osobito tijekom Europskog tjedna mobilnosti 2014. U sklopu kampanje u prigradskim vlakovima će biti postavljeni plakati, namijenjeni korisnicima željezničkog prijevoza.

Također, 13. i 14. rujna na zagrebačkom Glavnom kolodvoru bio je postavljen infopult na kojem su se građani mogli informirati o projektu RAIL4SEE i prednostima integriranog prijevoza, a za vikend 27. i 28. rujna 2014. infopult će se nalaziti u centru grada.

Cilj kampanje je zainteresirati građane Grada Zagreba za rješavanje problema javnog prijevoza, a kako bi se dobile informacije o potrebama građana, na infopultu će se provoditi i kraća anketa. Uoči Europskog tjedna mobilnosti HŽ Putnički prijevoz ovom marketinškom kampanjom pokušava ostvariti pozitivan doprinos društvenim ciljevima u području mobilnosti i održivog razvoja.

Ostale promotivne aktivnosti uključuju plakate na području grada Zagreba i na stajalištima prigradskih vlakova, oglase u reviji Hrvatskog autokluba te aktivnosti usmjerene prema znanstvenoj zajednici i političarima.

Cilj ovih aktivnosti jest informirati javnost o aktivnostima koje HŽ Putnički prijevoz ostvaruje u sklopu EU financiranog projekta te povećati svijest o potrebama i prednostima integriranog javnog prijevoza i prometnog povezivanja u JI Europi.

A.P.

Izvor: hzpp

© 2024 Savez za Željeznicu