Savez za Željeznicu

Osmisli pozivnicu za posjet gradu Ozlju

Osmisli pozivnicu za posjet gradu Ozlju

Do 12. siječnja 2017. traje natječaj na temu ”Osmisli elektroničku pozivnicu za posjet gradu Ozlju“ kojeg je sredinom prosinca 2016. na svojim mrežnim stranicama raspisao Grad Ozalj, jedan od vanjskih partnera na projektu RUMOBIL. Najbolje rješenje za pozivnicu, koje će odabrati povjerenstvo koje je imenovao organizator, koristit će se u svim medijskim i promotivnim materijalima vezanim uz projekt RUMOBIL na karlovačkom području. Najbolji radovi bit će javno proglašeni 14. siječnja 2017.

U pozivnom natječaju Grada Ozlja mogu sudjelovati svi državljani RH-a. Elektronička pozivnica treba imati fotografiju ili crtež sa tekstom koji će posjetitelja motivirati na posjetu Ozlju i njegovim kulturnim i turističkim znamenitostima. Najbolji radovi bit će nagrađeni dvama noćenjima za dvije osobe u Hostelu Ozalj u Jaškovom, jednim noćenjem  za dvije osobe u Seoskom domaćinstvu Čulig,  objedom za dvije osobe u Seoskom domaćinstvu Čulig i ulaznicama za Zavičajni muzej  Ozalj.

Bit će to samo jedna od aktivnosti koje se nastavljaju ovo proljeće u Karlovačkoj županiji na Projektu RUMOBIL. To je međunarodni  projekt u čiju je realizaciju uključeno 13 partnera iz sedam zemlja, među kojima su i HŽ Infrastruktura i HŽ Putnički prijevoz, dok je Ozalj jedan od gradova koji se pridružio toj priči.  Cilj projekta je pokazati najbolje prakse povezanosti ruralnih krajeva sa regionalnim i nacionalnim središtima i primijeniti ih u drugim pokrajinama koje to nemaju. Projektom se stanovnici ruralnih krajeva žele potaknuli na ostanak u svojim sredinama, a  stanovništvo regionalnih i nacionalnih središta potaknuti na upoznavanje kulturnih, turističkih i gastronomskih znamenitosti ruralnih krajeva. Zahvaljujući tom projektu, očekuje se da će ove godine u Ozalj doći više od 30 turističkih vlakova.

Natječaj se može pogledati na poveznici http://ozalj.hr/ozalj/obavijesti/otvoren-rumobil-nagradni-natjecaj-za-poziv-u-ozalj/

© 2024 Savez za Željeznicu